Quick Power Service B.V. (Q.P.S) is een uitzendbureau, gespecialiseerd in technische flexibele arbeid, detachering, werving, selectie en overige personeelsdiensten.

Bij Quick Power Service geloven we in een persoonlijke aanpak van een klein team waarmee u snel en helder afspraken kunt maken. Onze kracht ligt bij de service die wij bieden, die service begint zodra u een opdracht bij ons neerlegt. Om te beginnen gaan wij geheel vrijblijvend op zoek naar de juiste kracht. Uw vacature wordt meegenomen in onze advertenties in verschillende weekbladen in binnen- en buitenland. Zodra wij een potentiële kandidaat hebben gevonden, wordt deze door ons eerst nog uitvoerig gescreend. Bij een positief resultaat wordt er een afspraak gemaakt voor een kennismakingsgesprek. Quick Power draagt vervolgens zorg voor de begeleiding en instructies van de uitzendkracht. Pas wanneer de uitzendkracht bij u aan het werk gaat word er overgegaan tot zaken. QPS verzorgt de verloning, het verstrekken van loonstroken, ziek- en herstelmeldingen en natuurlijk de betaling van loonbelasting en de afdracht van sociale premies. Wij beschikken over een verklaring eigen betalingsgedrag van de belastingdienst om aan te tonen dat alles netjes wordt afgedragen. Daarnaast werken wij met een G-rekening voor afdrachten van loonbelasting en sociale verzekeringspremies. Deze geblokkeerde rekening geeft u als opdrachtgever de zekerheid dat u gevrijwaard bent van uw aansprakelijkheid voor betaling van loonbelasting en sociale premies in het kader van de wet keten aansprakelijkheid. Uiteraard staan wij ook geregistreerd in het SNA-register volgens de NEN 4400 norm.

Ons uitzendbureau heeft op dit moment veel gemotiveerde mensen en gedreven vaklieden in ons bestand zo hebben wij: tegelzetters, stukadoors, schilders, timmerlieden, houtbewerkers, productiemedewerkers, en cnc-draaiers. Ook hebben wij kaderpersoneel, zoals b.v. commerciële medewerkers binnendienst, cad-tekenaars, uitvoerders, administratieve medewerkers en projectleiders.

Voor meer informatie neemt u dan contact met ons op.

Contactformulier werkgevers

Onze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de K.v.K. te Arnhem.